Lego Friends is het nieuwe yoga!

Stikjaloers kijk ik al jaren naar de Lego Friends bouwwerken van mijn buurmeisjes. Waar de één keurig het boekje volgt om een kleurrijk huis te bouwen, gaat haar grote zus volledig af op haar eigen fantasie. En dat was vroeger ook helemaal mijn stijl. Emilia en ik bouwen inmiddels volop zelf en dat blijkt super zen te zijn voor zowel Mi als voor mij. Ik tip je de leukste pakketten!

Sinds december hebben wij ook Lego Friends in huis. Was er vroeger helemaal niets spannends voor meisjes, nu is de collectie meidenlego oneindig en spectaculair. Ik ben dan ook ont-zet-tend gelukkig met het feit dat Mi eindelijk vijf is en dat ik mag bouwen. Het is leuk om samen te bedenken en te creëren, en het blijkt ook nog eens super ontspannend. Ik sla mijn lesje yoga deze week (weer) over, want ik vermaak me met Lego!

| 1. Mia’s boomhut – 2. Mia’s camper – 3. Vriendschapshuis – 4. Heartlake zwembad – 5. Heartlake pizzeria – 6. Emma’s kunstcafé – 7. Kart Go-Kart dinner – 8. Olivia’s missievoertuig – 9. Emma’s kunstkraam – 10. Olivia’s cupcake café – 11. Emma’s kunstatelier – 12. Stephanie’s huis |Lego Friends

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers