Linea Mamma zonnebrand

De zon schijnt deze week weer even iets minder fel, dus eigenlijk niet het beste moment om te bloggen over een echt zonnig onderwerp: zonnebrand. Maar ik doe het toch, want de zomer komt hopelijk snel terug en dan heb je goede producten nodig! Van Linea Mamma Baby natuurlijk. Vandaag alle ins & outs over dit Italiaans merk voor kinderen en mamma’s met een eigen zonnelijn voor kids.

Linea Mamma zonnebrand & aftersun ziet er om te beginnen gewoon bloedmooi uit. De cripsy witte flesjes met waterverf tekeningen erop waren mij al eerder opgevallen online en in de tijdschriften. Sowieso leuk op de vakantie wastafel! Maar deze zonneproducten zijn niet alleen uitzonderlijk mooi, ze zijn ook uitzonderlijk goed!

De Linea Mamma zonnebrand is er in factor 30 (afbeelding 1) én factor 50 (afbeelding 2) voor baby’s, kinderen en natuurlijk ook voor de pappa’s en mamma’s. Deze transparante crème wordt door de zachte structuur snel geabsorbeerd en is geschikt voor de lichte en gevoelige huid van kinderen. Het biedt een effectief, veilige bescherming tegen UVB-UVA straling. Zo’n 30 minuten voordat je kind de zon ingaat spuit je de crème in op de huid van je kind en smeer je hem goed uit. Voor na de zon is er een herstellende Aftersun Lotion (afbeelding 3).

Alle producten van Linea MammaBaby zijn dermatologisch getest, kleurstof-vrij, parabenen, sodium laureth sulfaat-vrij en natriumlaurylsulfaat-vrij. De productie-cyclus is 100% Italiaans. Je shopt de producten via www.grasonderjevoeten.nl.

Linea mamma zonnebrand

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers