Littlephant prikkelt de fantasie!

Natuurlijk ben ik nog steeds ‘all over’ ons muizenhuis, alleen er is meer het gebied van de poppenhuizen. Ik spotte op Smallable het merk Littlephant, een Scandinavisch speelgoedmerk met huizen en meubels compleet anders dan Maileg maar minstens net zo leuk om mee te spelen!

Littlephant is net wat moderner qua look. Het doet me best een klein beetje aan de meubels van Piet Hein Eek denken, en daar ben ik nogal gek op. Leuk aan deze poppenhuis-lijn vind ik het mobile idee van het huis. Je kunt de kamers stapelen, naast elkaar zetten of uitbreiden met nog een extra kamer. De fantasie wordt volop geprikkeld en dat is voor speelgoed een must. Ik tip je de twaalf top items uit de collectie.

| ééntweedrie – vier – vijfzes zevenacht – negen – tienelftwaalf |

littlephant

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers