Loco Bambino en Loco Mini! Leuk, leerzaam en makkelijk mee te nemen.

Speelde jij vroeger ook Loco? Ik in elk geval wel. Wie denkt dat dit uiterst uitdagende en leerzame spel er eentje uit de oude doos is, heeft het goed mis. Loco is springlevend! Ook nu leer je met Loco spelenderwijs over rekenen, taal en lezen. Maar ook over landen, verkeer en nog veel meer. Leuk om te spelen op school, thuis én onderweg.

Uren puzzelde ik met het doosje met de blokjes en boekjes met uiteenlopende thema’s. Emilia is inmiddels zielsgelukkig met haar puzzelboekje over Nijntje en haar vriendjes. Je speelt het spel door met het beantwoorden van een vraag een blokje op het bijbehorende plaatje te leggen. Na afloop van het spel check je zelf of je de opdracht goed had gedaan. Dit doe je door te controleren of de figuur op de achterkant van de blokjes klopte. Ik kan me niet herinneren of er in mijn tijd al verschillende varianten waren maar anno 2017 zijn die er wel. Vandaag tip ik je het alle musthaves voor Loco Bambino (vanaf 2 jaar) en Loco Mini (4-8 jaar).

| 1. Basisdoos Loco Bambino – 2. Concentratiespelletjes 1 – 3. Ik kan tellen – 4. Een dagje op stap met Sesamstraat – 5. Nijntje, Betje, Boris en alle anderen – 6. Puzzel mee met koning Koos, Sassa en Toto – 7. Op de boederij – 8. Woezel en Pip, de allerbeste vriendjes |

Loco Bambino en Loco Mini

| 1. Basisdoos Loco Mini – 2. Spelen met Floddertje, Otje en de anderen – 3. Mijn eerste letters – 4. Samen klusjes doen met Buurman en Buurman – 5. Kikker en al zijn vrienden – 6. Van getal naar getal – 7. Ik leer lezen – 8. Puzzelen met Pluk van de Petteflat |

Loco Bambino en Loco Mini

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers