Macarena Bilbao

Stiekem willen we alleen maar mooi houten speelgoed in de kamer, toch? Een soort utopie is het. Kinderen die zich uren vermaken met houten tractoren, torens en keukengadgets. De realiteit is jammer genoeg dat de meeste kinderen spelen met plastic zooi van brandweerman Sam of de meiden van K3. Soms, heel soms is hout wel een succes! Zoals dit keukentje. Ik was op slag verliefd.

De houten items die bij ons wel een hit zijn, zijn op één hand te tellen: de Wobbel, onze ringen van Lillagunga, ons muizenhuis (waarover binnenkort meer) én het houten keukentje. Jaren geleden heb ik bij Ikea het kinderkeukentje gekocht en daarna meteen gepimpt. Mocht je zelf aan de slag willen gaan vind je hier alle ins and outs over het pimpen van onze Ikea Duktig. Toegegeven: het was een mega klus. Ik zou niet weten waar ik met twee kinderen de tijd nog vandaag zou kunnen halen. Voor iedereen die wel een extra bijzonder keukentje in de kamer wil hebben staan, maar niet wil klussen is er Macarena Bilbao.

De eigenaresse van dit merk dat gevestigd is op de Canarische eilanden maakt op aanvraag van sloophout gekleurde speelkeukentjes. Ieder product is uniek want ieder product wordt met de klant besproken en samengesteld. Het is sowieso leuk om eens op de website te kijken, zeker om wat inspiratie op te doen voor als je zelf aan de slag gaat. Bestellen is natuurlijk ook mogelijk, al is Macarena Bilbao best aan de prijs. Vanaf ongeveer 300 euro bestel je een keukentje.

www.macarenabilbao.com

Macarena Bilbao

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers