Een magnetisch tekenbord is onmisbaar onderweg!

Stel je rijdt binnenkort naar je vakantiebestemming. Stel die autorit is net iets langer dan een paar uurtjes. Stel je hebt kleine kinderen. Dan is dit wat je nodig hebt: een magnetisch tekenbord. Ik tip je vandaag de acht leukste. Fijne vakantie alvast!

Wij hebben dus zo’n ritje voor de boeg. Naar de Franse Provence om precies te zijn. Ik ben me nu al hardnekkig aan het voorbereiden op die autorit, want ik dat het van levenslang is om de achterbank happy te houden. Sowieso gooi ik alles dat ‘schermtijd’ heet radicaal overboord tijdens het autorijden, maar er is meer nodig. Zoals lekker eten (ik ga deze pastasalade maken, en deze chococake ligt inmiddels in de vriezer), wat biebboeken, een klein nieuw speelgoedje, luisterboekjes en een magnetisch tekenbord dus.

Mijn ervaring is dat Emilia zich daar namelijk uren mee kan vermaken. Naast tekenen kun je op sommige ook stempelen, andere hebben zelfs een heel ABC of cijfers meegeleverd waar ze mee aan de slag kunnen. De onderstaande magnetische tekenborden zijn allemaal net een tikkie anders. In prijs én in mogelijkheden. Wij gaan voor nummer zeven, omdat Emilia letters momenteel reuze interessant vindt. Hopelijk is ze daar ook gedurende de reis even zoet mee…

| één tweedrieviervijfzeszevenacht |

magnetisch tekenbord

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers