Mama Loves staat op de wishlist van elke mamma in december!

Yes, het is bijna december! Nu de kinderen druk zijn met hun verlanglijstje voor Sinterklaas, moeten wij moeders ook aan de slag. Met Mama Loves schiet Sint óf de kerstman altijd prijs. Want deze hele collectie wil je hebben!

Mama Loves is een sieradenmerk van Haarlemse bodem. In de collectie vind je kettinkjes en armbanden die vooral te herkennen zijn aan de ronde- of hartvormige gouden (18k verguld) of zilveren plaatjes. Deze plaatjes kunnen worden ingegraveerd en gedragen aan een schakeltje of een kleurig koord. De armbanden, kettingen en losse bedeltjes zijn bedoeld om bijzondere gebeurtenissen en namen een speciale plek te geven.

Voor mijn verjaardag kreeg ik een khaki bandje met een hartvormige plaatje waarin de namen van mijn dochters staan ingegraveerd. Ik draag het bandje nu elke dag, en wil het liefst méér (of gewoon alles) van Mama Loves. Denk aan een gouden kettinkje met een ingegraveerd rondje of een simpele armband zonder gravure maar met een vlinder. Voor iedereen is er wel iets te vinden!

Bestel jouw eigen Mama Loves via de website, maar de Sint of Kerstman tippen is natuurlijk altijd het beste plan…

Mama Loves

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers