Met ‘Basics to Brilliance Kids’ wordt samen koken een feestje

Onze hele boekenkast staat echt bomvol kookboeken. Tot voor kort stond daar geen één boek van Donna Hay tussen. Tot vandaag. Basics to Brilliance Kids is mijn nieuwe aanwinst en ik vertel je vandaag waarom ik daar zo ontzettend blij mee ben!

De Australische Donna Hay is een icoon in de culinaire wereld dus het is best een beetje vreemd dat ik nog geen enkel boek van haar bezat. De reden daarvoor kan ik ook niet zo 1,2,3 verzinnen. Maar goed. Afgelopen jaar kwam haar boek ‘Basics to Brilliance Kids’ uit, en het woordje ‘kids’ in de titel was voor mij een trigger. Was het een kookboek voor kinderen? Of alleen voor ouders? Het blijkt een boek voor allebei te zijn. Het boek staat vol recepten die gezond en lekker zijn voor kinderen én hun ouders. Het zijn ook recepten die je samen met je kinderen kunt maken. En al deze elementen maakten dat het boek op mijn wishlist terecht kwam.

Het boek heeft een lichte en vrolijke look-and-feel en de recepten zien er lekker en enorm maakbaar uit. Emilia en ik gaan aan de slag en ik vermoed dat je de kiekjes van de gerechten zeker terug gaan zien op Instagram.

Ook benieuwd geworden naar het boek? Je bestelt ‘Basics to Brilliance Kids’ makkelijk hier.

Donna Hay

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers