Met Cabanaz stel je een kleurig petit dejeuneetje samen

Nog een leuk moederdagcadeautje! Toen ik in Amsterdam ging wonen, kreeg ik van mijn Mamma mijn eerste Emma Bridgewater bord, kom, theekop en schotel ofwel: een petit dejeuneetje. Ik blijf het een gezellig cadeau vinden, zo’n echt ontbijtsetje. Helemaal in deze retrostijl en kekke kleuren. Voor welke kleur ga jij?

Dit aardewerk servies is van Cabanaz. In de eerste plaats zijn zij wereldberoemd vanwege de bekende servetten dispensers. Denk aan zo’n Amerikaans Elvis-achtig restaurant met rood leren banken en roze milkshakes op tafel, naast die milkshakes staat standaard een dispenser van Cabanaz. Maar goed, ik vind het servies nóg leuker. En behoorlijk handig want het kan in de magnetron, in de afwasmachine en ook in de oven. Dat laatste is fijn voor bijvoorbeeld havermoutrecepten uit de oven!

Van boven naar beneden shop je hier beneden: kommen, kleine schaaltjes (voor je theezakje, of zo’n zoete macaron), bekers en ontbijtborden. Super leuk voor mamma’s ontbijtje op bed volgende week zondag.

| eentweedrieviervijfzeszevenacht negentienelftwaalf dertienveertienvijftienzestienzeventienachttiennegentientwintig |

Cabanaz

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers