Met de bandeau’s van Atelier des Femme stelen jij en je mini-me de show dit najaar

Was het jou al opgevallen? Haarbanden zijn helemaal terug deze zomer. En dan geen dun bandje maar echt de brede stoffen bandeau waar Brigitte Bardot wereldberoemd mee is geworden. De trend zet zich het najaar gewoon voort en dus tip ik vandaag de mooiste bandeau’s voor jou en je dochter!

De bandeau’s van Atelier des Femme zijn hotter dan hot. Op instagram zie je ze bij alle bekende bloggers voorbij komen en dat is niet zonder reden. Een bandeau maakt je outfit classy, nonchalant en 100% uptodate. Het Amsterdamse Atelier des Femme heeft ook nog eens een aparte meisjes collectie en dat maakt mij als mamma weer heel blij. Ik heb de Flore, de rozen fluwelen variant, op mijn wishlist gezet. Voor welke bandeau ga jij?

Je bestelt de bandeau’s vanaf 19,95 via www.atelierdesfemme.com

Atelier des Femme

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers