Met de gigantische kleurposters van OMY geef je jouw liefste stad of land kleur!

Vanaf nu maak je zittend aan de keukentafel gewoon een mini citytrip of reisje naar je favo land. Met deze mega kleurposters waan je je voor even in het romantische Parijs of het snelle New York, terwijl je de stad extra kleur geeft. Vandaag tip ik je de twaalf leukste steden- en landen kleurposters van OMY. Heerlijk therapeutisch voor de kids, voor jullie samen maar misschien wel het meest: voor jezelf!

De gigantische kleurposters van OMY zijn ideaal voor een regenachtige vakantiedag met de kinderen. Daar zijn er deze weken namelijk nogal wat van. Ik zat alleen aan een heel ander kleurmoment te denken. Juist 's avonds na achten als de meisjes op bed liggen. Even geen laptop, even geen televisie of telefoon. Gewoon een kleurposter, een set goede kleurpotloden, een kop thee ernaast en kleuren maar. Net zo ontspannen als yoga vermoed ik. Ik begin met de Frankrijk versie, want daar wil ik volgend jaar heen tijdens de vakantie. En als ik klaar ben lijst ik hem in. Dat kan makkelijk, want mijn eenmaal ingekleurde kunstwerk heeft een afmeting van 70×100!

| 1. London – 2. Barcelona – 3. U.S.A. – 4. Italy – 5. Amsterdam – 6. France – 7. Germany – 8. Parijs – 9. Brussels – 10. Bretagne– 11. San Fransisco – 12. New York |

De gigantische kleurposters van OMY

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers