Met de Meri Meri regenboog collectie is het elke dag feest!

 De x-factor van de regenboog is mij helemaal duidelijk. Ik vind de kleurige bogen extreem vrolijk en op de een of andere gekke manier ook hoopvol. Vooral de splinternieuwe rainbow collectie van Meri Meri maakt domweg gelukkig. Vandaag alle musthaves uit deze serie op een rij!

Het Britse Meri Meri is ijzersterk in het maken van de leukste feestartikelen. Momenteel is bij mij de regenboog net zo populair als bij de rest van de wereld en laat nu net mijn Ottilie deze week haar tweede verjaardag vieren… Lucky me. Ik hou niet van verjaardagsthema’s, maar dit jaar maak ik een uitzondering. Overigens zijn de bordjes, servetten en bekers ook uit de Meri Meri regenboog lijn hartstikke leuk voor tijdens een lunch met grote meisjes of om mee te nemen in de picknickmand. Klik en shop alle items!

| ééntweedrieviervijfzeszeven acht |

Meri Meri

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers