Met La cerise sur le gateau is je slaapkamer 100% herfstproof

De dagen worden nu echt korter en dat betekent in mijn geval dat ik mijn huis weer extra gezellig wil maken. En dan te beginnen bij onze slaapkamer. In de herfst en winter breng ik daar toch meer tijd door. Een dekbedovertrek waar je blij van wordt is daarom sowieso een musthave. La cerise sur le gateau heeft dit najaar by far de mooiste collectie in huis!

Misschien ken je het Franse La cerise sur le gateau wel van de grafisch bedrukte theedoeken en sierkussens waar Anne Hubert haar label ooit mee begon. Anno 2017 is het merk uitgegroeid en vind je naast de iconen ook beddengoed, toilettassen, shoppers, tafellakens, gordijnen, dekens en nog veel meer in de collectie. De dekbedovertrekken van La cerise sur le gateau zijn bloedmooi, superzacht, gemaakt van katoen en ook na honderd wasbeurten nog even prachtig.

Skyhigh op mijn wishlist staat nummer één. Een dekbedovertrek in de kleur ‘biscuit’. Ik weet niet of ik de kleur nude of lichtroze moet noemen, deze kleur is in ieder geval helemaal van nu en staat perfect bij onze zeegroene muur en het donkerbruine bed. Je shopt alle overtrekken via www.lacerisesurlegateau.fr. Slaap lekker!La cerise sur le gateau

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers