Mijn 8 onmisbare kookboeken

Kookboeken. Ze liggen naast mijn bed, naast de bank en in de badkamer. Ik blader ze gráág duizend keer door om inspiratie op te doen, maar ik kook zelden een recept exact na. Mijn kookboekenkast is beschamend proppie vol, al is er altijd wel een plekje te vinden voor een nieuwe culinaire aanwinst. Vandaag zet ik mijn acht liefste boeken voor je op een rijtje. Oh, en ik heb er nog drie op m’n verlanglijstje. Die tip ik je ook!

Wat doe jij het liefst nu je ongeveer 24/7 thuis bent? Ik ben naast dat ik mijn kinderen in de tuin of aan de knutseltafel entertain vooral in de keuken te vinden. Ik herontdek mijn kookboeken, maak recepten die ik nooit eerder heb geprobeerd en zet Emilia naast me aan het werk als ik iets bak. Heel erg troostend en ‘feelgood’ in deze idiote (en een beetje angstige tijden). Hierbij mijn onmisbare kookboeken!

| 1. Home Baked, Yvette van Boven – 2. Simple, Yotam Ottolenghi – 3. 5 Ingrediënten, Jamie Oliver – 4. Lekker en snel voor elke dag, Hemsley & Hemsley – 5. Persiana, Sabrina Ghayour – 6. Indorock, Vanja van der Leeden – 7. TLV, Jigal Krant – 8. Basics to Brillance Kids, Donna Hay |

| En de drie op mijn verlanglijstje: 9. Home Made Basics, Yvette van Boven – 10. Falastin, Sami Tamini & Tara Wigley (staat inmiddels in de kast en is: MOOI!) – 11. Flavour, Yotam Ottolenghi |

onmisbare kookboeken

onmisbare kookboeken

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers