Theetijd met MiniMarieTea kinderthee

Bij ons is het elke middag rond vier uur theetijd. De kleinste dames drinken dag in dag uit earl grey met melk en een vleugje honing. Maar binnenkort komt daar verandering in, want ontdekte afgelopen week de kinderthee van MiniMarieTea.

Zelf ben ik een enorme theedrinker en mijn peutermeisje inmiddels ook. Als baby al kreeg ze flesjes thee en nu is ze niet anders gewend. Theedrinken is niet alleen lekker, maar heeft ook een verbindende factor. Niet voor niks koester ik alle middagen dat ik uit school kwam en mijn mamma een potje thee klaar had staan mét koekje. Dat dit momentje niet alleen belangrijk was in vervlogen tijden vindt ook Isabelle van MiniMarieTea.

De Belgische Isabelle is net zo dol op haar eigen theemomentje met dochters als ik. Zij ging daarom zelfs opzoek naar thee speciaal voor kinderen. Toen dit nog niet bleek te bestaan lanceerde ze gewoon haar eigen theelabel MiniMarieTea. De smaken Marie Blue, Marie Brown, Marie Red en Marie Green zijn allemaal healthy en niet te zoet. Bovendien zien de theedoosjes er ook nog eens super leuk uit. In mijn winkelmandje ligt Marie Green, met munt. Voor welke smaak ga jij?

Marie Green - Infusion Moroccan mint & Pepper mint

Marie Green – Infusion Moroccan mint & Pepper mint

Marie Blue - Infusion camomile & lemon verbena

Marie Blue – Infusion camomile & Lemon verbena

Marie Brown – Infusion rooibos – Cinnamon

Marie Red - Infusion rose hip - Lemon grass

Marie Red – Infusion rose hip & Lemon grass

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers