Mood April | 2015

Babylonstoren is het mooiste landgoed van Zuid-Afrika. In de fantastische tuin groeit en bloeit van alles. Een groot deel daarvan vind je terug op je bord, tijdens een lunch of diner in restaurant Babel. Naast wandelen door de tuin, lunchen of dineren bij Babel, is het ook mogelijk om te logeren in één van de betoverende lodges.

– Ben je toch in Zuid-Afrika? Reserveer dan (op tijd!) bij de The Test Kitchen in Kaapstad.

Zeemans BoterBiologische pinda’s met een grove snuf zeezout. Kay van Mourik maakt de lekkerste pindakaas van Rotterdam… Herstel van het land! Ik vind Zeemans Boter het allerlekkerst op een speltcreaker of een dikke plak met de hand gesneden witbrood.

– Zou de Cara Delevingne Bag de laatste ode van Mulberry aan muze Cara zijn? Nu het Britse tassenlabel Cressida Bonas heeft omarmd als fris gezicht, zal het niet lang meer duren voor de eerste Cressida aan onze arm bungelt. Tot die tijd is deze Cara Delevingne hand- én rugtas er absoluut eentje die niet in je collectie mag ontbreken.

– De laatste Mulberry collectie shop je in Londen. En wie in Londen is reserveert een high tea, bij Sketch natuurlijk. In de suikerzoete Gallery geniet je van een theetje met scone en veel andere hartige- en zoete heerlijkheden. De beste scones bak je overigens thuis met het recept van Yvette van Boven! Je vindt dit recept zowel in Home Made als Home Baked.

– Koningsdag staat voor de deur. Belangrijkste vraag van die dag? Wordt het een soes of tompoes?… En oké wat draagt Maxima? Is ook best van belang. Maar voor welk koningstaartje je ook gaat, koop jouw voorkeur bij Tummers. Alleen als je in Kennemerland woont natuurlijk. Woon je in Amsterdam? Dan ga je uiteraard naar Holtkamp.

– Alle knuffels en poppen verdienen toch zeker een eigen tentje! Eindeloos speelplezier gegarandeerd met deze hippe versie van Deuz.

– Zo moeder, zo dochter. De indianen laarsjes van Minnetonka zijn ook voor jouw mini me helemaal ‘the bomb’ dit seizoen. De flexibele zooltjes maken de schoentjes uiterst geschikt voor de eerste stapjes van kleine dametjes.

IMG_9074

 

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers