Na een beetje Broodtrommelliefde kan elke kleuter er na de lunch weer tegenaan

Een lief briefje van pappa en mamma vinden in je broodtrommeltje. Welke kleuter vindt dat niet ontzettend fijn? Tijdens de eerste schooljaren zijn de dagen al spannend en intensief genoeg. Met deze vrolijke kaarten geef je je kind tijdens de lunch een knuffel op afstand, waarmee je kleuter de rest van de schooldag weer 100% aankan.

Wat is het een verandering! Van peuter naar kleuter. Misschien ging  je kind een paar dagen naar het kinderdagverblijf of al wat ochtenden naar de peuterschool. De overgang naar de kleuterschool is voor ieder kind sowieso enorm. Ze maken langere schooldagen en krijgen daarin te maken met allemaal nieuwe prikkels. Er wordt veel van onze kleine hummels verwacht en een klein beetje Broodtrommelliefde is dan een prettig steuntje in de rug tijdens de lunch.

Wat is Broodtrommelliefde? Een kleurrijke set met kaartjes die je als ouder verstopt in het trommeltje van je kind. In eerste instantie gaven de bedenkers van Broodtrommelliefde hun ‘original’ kaartenset uit. Kaarten met daarop tekstjes voor schoolgaande kinderen. Al snel kwam er vraag naar een pictogrammen variant voor kinderen die nog niet kunnen lezen. In augustus 2015 werd vervolgens deze pictogrammen versie op de markt gebracht.

 Mijn Emilia gaat eind december voor het eerst naar de basisschool. Een absolute mijlpaal. Ze heeft er ontzettend veel zin in en is er ook aan toe. Ook voor Emilia wordt de eerste periode op school natuurlijk ontzettend spannend en ik ben blij dat ik haar met de kaarten van broodtrommelliefde kan laten weten dat ik aan haar denk!

Je bestelt de kaarten via de website www.broodtrommelliefde.nl

Broodtrommelliefde

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers