not PERFECT LINEN

Hou jij ook van linnen? Toevallig? Ik weet niet of het met mijn obsessie voor de Provence te maken heeft, maar linnen kleding, linnen tafellakens, linnen beddengoed zijn echt ‘mijn ding’. De pure stof zou ik als ongedwongen chique willen omschrijven en daar word ik altijd blij van. Net als van de Etsy shop ‘not PERFECT LINEN’. Lees je mee?

Mensen die het vervelend vinden dat linnen zo kreukt, begrijpen het hele principe niet. Mensen die de stof meerdere keren per dag strijken, begrijpen het principe ook niet. Linnen mag dus kreuken en je hoeft het daarom ook niet te strijken. Alleen dat is al iets voor mij. Maar de uitstraling van de stof is doorslaggevend, de stof wordt met de jaren ook alleen maar mooier in plaats van valer of ouder. Een écht linnen kledingstuk hangt dus tijden in je kast in plaats van een seizoen. Nu naar ‘not PERFECT LINEN’

Via via kwam ik terecht in de Etsy shop van ‘not PERFECT LINEN’. Dit familiebedrijf heeft een gigantische online collectie met alle pure 100% zware biologisch linnen producten die je maar kunt bedenken. Je kunt ze bestellen in jouw maat, in jouw kleur en vervolgens wordt jouw item speciaal voor jou gemaakt in het atelier. Waarom de naam ‘not perfect’? De imperfectie van linnen is juist bloedje mooi! Alle items shop je via het Etsy winkeltje.

Not Perfect Linen

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers