Oktober favorieten

Oktober! De maand dat ik jarig ben en mijn verjaardag is ook nog eens mijn trouwdag. Volg je het nog? Deze keer niet een bomvol moodboard, maar dat mag de pret niet drukken. Ik verheug me op de film ‘Doris’ en voor mijn verjaardag vraag ik zeker Yotam’s bakbijbel ‘Sweet’. Happy oktober!

In de media

Terwijl Simple van Yotam Ottolenghi momenteel de culinaire hit is, staat eerst Sweet op mijn verlanglijstje. Dit lijkt me hét perfecte boek om mijn bak-skills te verbeteren. Qua tijdschriften liggen Milk Magazine, Vogue Living en Jan Living op mijn nachtkastje. En met Emilia lees ik over Coco Chanel en Audrey Hepburn. Na de succesvolle serie met Tjitske Reidinga is er nu Doris de film. Een confronterend en relativerend verhaal over een bijna veertigjarige gescheiden mamma van twee kinderen. Klinkt ongezellig, maar hij beloofd grappig en 100% feelgood te zijn!

In de mode

Nu Emilia hem per definitie niet wil, wil ik hem eigenlijk zelf. Die te gekke pink velvet haardband van Scotch R’belle. Bij River Droite vind je de fijnste canvas tassen en toilettassen. Een merk om te onthouden voor de decembermaand. Het tassenlabel Matt & Nat is vegan en organic en daar hou ik van. En de tassen zijn ook nog eens bloedje mooi.

In het huis

De avonden op de bank worden frequenter en langer en het enige dat ik daarbij echt nodig heb zijn een theepot en een theebeker. Voor de kinderen is het houten Sweet Face bordje van Rice mega schattig. Het Oeuf NYC kussen in de vorm van een taart is voor mij erg handig op mijn verjaardag en Emilia heeft haar oog laten vallen op het kussen in de vorm van een Margriet. En zie je dat ABC wandkleed van Ferm Living? Hiermee wil elke kleuter wel het alfabet leren. In de collectie van het merk Charlie & June vind je de lieve wanddecoratie Amour.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers