Ontdek Barnabe Aime le Cafe!

Over een paar maanden gaan wij met vakantie naar de Provence. Net zo belangrijk als de vakantie zelf is de voorpret, en mijn voorpret bestaat uit het speuren naar leuke winkeltjes en fijne eettentjes. Vandaag alles over een merkje dat ik tijdens mijn speurtocht tegen kwam: Bernabe Aime le Cafe!

In Avignon staat de winkel Bliss op mijn lijstje. Ik kwam het tegen via Instagram. Zij verkopen onder andere het très Franse merkje Barnabe Aime le Cafe. Dit label verkoopt items voor baby’s, kinderen en mamma’s. Voor mijzelf hoop ik de clutch (nummer 1) te shoppen, ik denk dat mijn kleine meisjes ontzettend blij zijn met de poezentasjes (nummer 12)! Vandaag op de blog de twaalf leukste items uit hun collectie, die je ook gewoon online kunt shoppen via www.barnabeaimelecafe.com.

| Een, een clutch voor mamma – Twee, paspoortmapje – Drie, zachte babyborstel – Vier, speelhorloge – Vijf, toilettas – Zes, haarspeldjes – Zeven, portemonnee – Acht, ledikantdeken – Negen, muziekkussen – Tien, nettas – Elf, hydrofiele doeken – Twaalf, klein schoudertasje |

Barnabe Aime le Cafe

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers