Ontdek Keecie! Tassen met een extra spannende binnenkant.

Het valt mij altijd op als er bij kleding, of tassen net even een grapje is verstopt waar je blij van wordt. Denk aan een bloemenprintje aan de binnenkant van een jeans, een poëtisch geborduurd zinnetje op de mouw van een vestje of bonte voering in een shopper. Helemaal leuk is het als er op de binnenkant van je tas een waar kunstwerkje te zien is. Zoals bij de tassen van Keecie. Kijk je mee?

Het Amsterdamse merk Keecie maakt tassen en portemonnee’s en ander kleine lederwaren met meer dan een vette knipoog. De op het eerste gezicht fijne basic modellen, zijn allemaal voorzien van een sprookjesachtige tekening aan de binnenkant van elk item. Denk aan wilde bloemen, vogels en andere elementen uit de natuur.

Dit model heet ‘Picking Flowers Medium’ en is sowieso mijn favoriet. Een ruime schoudertas die ik overal mee naartoe kan slepen. De tas is er in maar liefst 15 verschillende kleuren. Ik kies voor de kleur ‘cognac’ omdat mij dat nooit verveelt, maar wat een beauty is dit blauwe exemplaar! Je bestelt deze Keecie bag voor 169,00 via de webshop! PS: Ook errug leuk als moederdagcadeautje….

Keecie

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers