Een persoonlijk cadeau geven? Mooddot maakt vouchers voor… alles!

Altijd lastig om een origineel cadeautje te verzinnen. Elke jarige Job wordt blij van een lekker kookboek of schuimig douchespulletje, maar een activiteit cadeau geven is óók leuk. Wel zo gezellig om zo’n top cadeau dan ook echt met een bijzondere voucher te kunnen geven. Hoe je daaraan komt?

Persoonlijk cadeauDoor te mailen naar charlottemood@gmail.com! Een persoonlijk cadeau is ontzettend leuk, maar zelf vind ik het altijd jammer als je dan alleen een kaart met tekst kunt geven. Een verjaardagsvarken hoort gewoon een ingepakt cadeau uit te pakken op zijn verjaardag. Via mij regel je vanaf vandaag een tegoedbon voor werkelijk alles. Denk aan een afternoon tea, een tapasavondje, kaartjes voor een pretpark of een toneelverstelling en ga zo maar door. Binnenkort op kraamvisite? Ik maak een voucher voor een avondje oppas of een ontspannende massage om de kersverse mamma even te laten ontspannen.

Mijn broertje werd afgelopen weekend dertig en omdat hij binnenkort naar New York gaat, gaven wij hem een voucher voor een museumbezoek en een lunch samen met hét reisboek over New York van Time to Momo. Wil je zelf een tegoedbon laten maken of meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Stuur me een mailtje en ik maak er een spectaculair cadeau van!

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers