Organiseer jij de paasbrunch? Ik tip je het menu!

Eigenlijk organiseren wij elk jaar wel de paasbrunch. Ik vind het ook een fijn moment van het jaar. Voor mij staat Pasen meer voor het begin van het voorjaar dan dat ik het beleef als iets religieus. Dus ik ga met Emilia fanatiek bakken, dek de tafel gezellig en zorg dat er lekkere dingen op tafel staan. Ben je benieuwd naar ons menu?

Onze paasbrunch bevat klassiek hartige- en zoete gerechten. Al met al komen er mega veel eitjes aan te pas. Ik weet nog niet precies wat ik op tafel zet, maar ik geef je in ieder geval mijn beste paasrecepten van de afgelopen jaren. Klik en check het recept.

 Roerei met gerookte zalm en speltbroodjes 

Groentetaart met courgette en feta 

Bladerdeeg bakjes met kalfsragout

Eiersalade met bieslook, groene asperges en volkoren toast

Scones met clotted cream en aardbeien jam (Home Baked, blz. 65)

Vanille cakejes met citroen en aardbeien 

Luchtige citroentaart met maanzaad (Home Baked, blz. 169)

Bananen pannenkoekjes met fruit

Vrolijk Pasen!

Paasbrunch

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers