OYOY brengt vrolijkheid in de kinderkamer

Als het einde van de zomer in de verte al in zicht is, krijg ik standaard zin om ons huis een beetje te pimpen. Op Instagram vond ik een merkje dat mij daar dit jaar zeker bij gaat helpen. Elke kinderkamer verdient een vrolijke accessoire van OYOY. Ik tip je vandaag twaalf favorieten uit de kindercollectie van dit Deense lifestylemerk.

Als de schoolvakantie bijna voorbij is, heb ik altijd last van wat de opruim- en veranderkriebels in huis. Moet er in die ene kamer niet een andere kleur op de muur? Waar vind ik wat leuke extra opbergers? En vooral: wat heb ik nodig om de kinderkamers nog knus te maken voor de wintermaanden? Op die laatste vraag heb ik vandaag sowieso het antwoord. De kindercollectie van OYOY is namelijk te gezellig en zit barstensvol items waar ik en Emilia enorm hebberig van worden.

www.oyoy.dk

| één tweedrieviervijfzeszevenachtnegen tienelf twaalf |

OYOY

OYOY

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers