Paasleftovers! Deze overvolle groene saladebowl maakte ik als lunch!

Wow, onze hele ijskast is gevuld met paasleftovers. Ik maakte deze enorme groene lunchbowl met een gedeelte hiervan. Receptje vind je hieronder. Bon appetit!

Hoeveel paasleftovers kan je na een feestweekend hebben? Nou veeeeeel! Zo blijkt vandaag. We hebben nog taart, eiersalade, vlees, bergen salade, kruiden en voor een heel voetbalteam afbakbroodjes. Reden genoeg om aan de slag te gaan met al die restjes. Vandaag maakte ik al een heerlijke gezonde salade voor de lunch.

Voor één persoon: acht gekookte groene asperges in stukjes, 100 gram gerookte zalm fijngesneden, 1/2 avocado in blokjes. Dragon, dille en peterselie fijngehakt. Een flinke hand spinazie en botersla, 1/2 komkommer in blokjes, 1/2 courgette in flinterdunne plakjes. Doe alles in een ruime bowl en breng op smaak met olijfolie en peper!

Paasleftovers! Deze overvolle groene saladebowl maakt ik als lunch

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers