Pastasalade met kipfilet, perzik en kruimige geitenkaas

Sowieso ben ik ontzettend gek op salades maar met deze temperaturen wil ik echt niets anders. Nu de perziken volop verkrijgbaar zijn heb ik ook weer alle kans om deze te combineren met geitenkaas. Dit is by far mijn lievelings combi! Lekker op een cracker (serieus, probeer maar eens), lekker met couscous, maar ook super met gegrilde kipfilet en pasta.

Deze pastasalade met kipfilet, perzik en kruimige geitenkaas is eigenlijk echt ontstaan doordat ik bij de Appie de perziken zag liggen en ik wist dat er nog lekkere geitenkaas in de ijskast lag. Omdat ik deze dagen alleen ben, ben ik ook volledig baas over mijn eigen avondmaaltijd. Mijn man vindt geitenkaas niet lekker, vruchten in het avondeten vindt hij ook geen goed idee dus deze goddelijke bowl had het normaal niet gered. Lucky me!

Ingrediënten per persoon: 150 gram gegrilde kipfilet, 40 gram gekookte speltpasta, 1 grote rijpe perzik, klein stukje kruimige geitenkaas, handje gare doperwtjes en handje gare sperziebonen, 2 takjes munt fijngehakt, veldsla,olijfolie, versgemalen peper.

Aan de kook: pak een zomerse bowl. Hussel alle ingrediënten door elkaar. Bon appetit!

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers