Péla maakt bloedmooie telefoonhoesjes die ook nog eens de wereld redden

Wie Mooddot volgt weet dat ik fan ben van alles dat biologisch, duurzaam en goed voor de wereld is. Op Instagram spotte ik afgelopen week een mooi merk dat zich inzet voor het milieu. Zij hebben 100% biologisch afbreekbare telefoonhoesjes ontworpen die er ook nog eens hartstikke trendy uitzien. Vandaag alles over: Péla Cases!

Bij het Noord-Amerikaanse Péla zijn de doelen helder. Ten eerste willen ze nieuwe producten fabriceren met oude materialen die vrij zijn van voor het milieuschadelijke stoffen. Ten tweede heeft Péla als doel mensen te leren dat plantaardige en duurzame alternatieve grondstoffen niet alleen functioneel maar ook uitzonderlijk mooi zijn. Tot slot willen ze een bedrijf opbouwen waar ook de klanten trots zijn. Dat laatste doel blijft bij mij haken. Ik kan me namelijk voorstellen dat je ontzettend trots bent op een bedrijf dat duurzame producten neerzet, die ook nog eens een hoog ‘ik-wil-het-hebben-en-wel-nu’ -gehalte hebben.

De telefooncases die Péla maakt zijn niet alleen milieuvriendelijk en mooi, ze zijn ook erg functioneel. Alle producten zijn gemaakt van een uiterst flexibel 100% afbreekbaar vlas. Door de schokabsorberende eigenschappen beschermen de hoesjes van Péla je telefoon tegen barsten en krassen. De cases zijn verkrijgbaar voor bijna alle telefoons kosten rond de 35 dollar, waarvan een percentage naar bedrijven gaat waar de wereld beter van wordt. De verzendkosten zijn wereldwijd helemaal gratis!

www.pelacase.com

Péla Case

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers