Petit Bateau, óók voor Mamma’s!

Wie denkt dat Petit Bateau alleen geschikt is voor baby’s en kinderen, heeft het goed mis. Dit klassieke Franse merk heeft namelijk ook een super fijne collectie voor grote meisjes. Ik tip je mijn elf favo’s van dit seizoen!

In Avignon kocht ik afgelopen zomer mijn eerst item van Petit Bateau. Voor mezelf dan. Mijn kinderen dragen dit merk letterlijk vanaf hun geboorte iedere dag al. Vooral het ondergoed en de pyjamaatjes zijn geliefd, maar ook de dagcollectie ligt in de kast. Het grote voordeel van een iets duurder merk is dat het mooi blijft. Ook na 100 keer wassen. Terug naar de damescollectie. Ik ontdekte die toen ik een geel met wit gestreept zomerjurkje scoorde in de Franse sale. Eigenlijk niet echt iets voor mij zo’n streep, maar het werd mijn it-item van het seizoen. De stof was lekker zacht, er zat een goed model in en die typische Petit Bateau-streep vond ik wel grappig.

Deze decembermaand is nummer twee (de grote foto) mijn jurkje. Het is een rechte jurk met lange mouwen, in gewatteerde tubic met doorgestikt ruitjesdessin en gouden glittertjes. Ik draag hem met suède pumps of zwarte laarsjes met torenhoge hakken, en als de feestdagen voorbij zijn gewoon met mijn zwarte Nike Air Max. Een allround modelletje dus!

| eentweedrieviervijfzes zeven achtnegentien – elf |

Petit Bateau

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers