Plan Toys

Elk kind vanaf een jaartje of drie is wel ‘into’ rollenspellen. De één speelt het liefst kappertje, de ander ziet zichzelf het liefst als tandarts of (dieren)dokter en ‘vader en moedertje’ is natuurlijk helemaal de klassieker onder de rollenspellen. Het speelgoedmerk Plan Toys heeft voor iedereen een passend speelsetje. Ik tip je vandaag de leukste twaalf!

We tellen af tot volgende week donderdag. Dan is mijn kleine Otje namelijk jarig, en wordt ze drie jaar. In haar eerste levensjaar was ze een klein aapje dat het liefst de hele dag aan haar mammie hing. Nu is het een pittige tante die graag fietst, helpt in de keuken en de hele dag in de weer is met haar baby en… make-up. Ik ben niet zo’n make-up-typje, en mede daarom is vooral Omi slachtoffer van Otje’s obsessie voor poederkwasten, blushes, doosjes met oogschaduw en ‘lippenstips’. Van de laatste zijn er bij mijn ouders thuis al drie gesneuveld. Hoog tijd dat mijn kleine make-up-artist haar eigen setje krijgt dus!

Plan Toys maakt de mooiste setjes om mee te spelen, maar het bedrijf denkt daarbij wél aan de natuur. En daar houd ik van, zoals je weet. Plan Toys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout, en afval wil herleiden tot het minimum. Ze zijn toonaangevend in het creëren van nieuwe materialen en processen, zo maken ze gebruik van resthout om PlanWood te maken. Goed voor het milieu en prachtig speelgoed. Geen wonder dat ze grondig in de prijzen vallen.

Juffrouw Slak in het Kleverpark in Haarlem heeft een enorme collectie Plan Toys!

| ééntweedrieviervijf zeszevenachtnegen tienelftwaalf |

Plan Toys

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers