De Pom Maker, terug van weggeweest en te gek voor alle Crea’s vanaf 4 jaar

Wie is er vroeger geen uren zoet mee geweest? Pompoms maken! Lekker frunniken met rondjes karton en een oude bol wol van je oma en dan zorgen dat de bal zo groot mogelijk werd. Anno 2017 is het maken van pompoms minstens zo mindful als breien en daardoor immens populair. Vandaag lees je alles over de houten donut die je nieuwe hobby nog leuker én makkelijker maakt.

Met deze houten Pom Maker maak je gegarandeerd de mooiste pom’s. Dit handige hulpje in de vorm van een donut bestaat uit vier houten delen. Draai wol om de twee halve donuts en plaats ze tegen elkaar met het verbindingsstuk. Knip de wol door en bind vast met een koord, en je pom is klaar. Simple is that! Op de website van Pom Maker vind je verschillende filmpjes met duidelijk aanwijzingen. De starters gaan voor ‘gewoon’ een grote kleurrijke bol, maar de gevorderde pompom-maker waagt zich aan het maken van een konijn of misschien wel een panda.

De donut is 7.5 x 6 cm. De poms die je ermee maakt hebben een doorsnede van ongeveer 8 cm. De donut is geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf vier jaar. Het samenbinden van de pom is een beetje lastig, hierbij zullen kleuters hulp nodig hebben. De Pom Maker wordt geleverd met instructies en in een katoenen bewaarzakje. De donut is van jou voor een bedrag van 19,95, wat best aan de prijs is. Maar omdat het en duurzaam en bijzonder product is, mag het ook best iets kosten. Een top verjaardags- of vakantiecadeau en ook een geschikt item waar kinderen voor kunnen sparen. Mocht je voordat je overgaat op deze houten Pom Maker eerst even willen oefenen, dan vind je hier een filmpje met de instructies om een pom te maken op de ouderwetse manier, namelijk met karton. Tip: op Pinterest check je talloze DIY ideeën om te maken met de pompoms. Have fun!

Shop de Pom Makers!
| 1. Pom Maker Blue Frost– 2. Pom Maker Lemon – 3. Pom Maker Strawberry – 4. Pom Maker Vanilla |

Pom Maker

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers