Pop Cutie kettinkjes! Voor je dochter, nichtje, buurmeisje of stiekem voor jezelf

Hebben, hebben, hebben! Dacht ik toen ik bij Big & Belg in de Pijp deze te schattige kettinkjes spotte. Super tof als verjaardagscadeautje voor elk klein of groot meisje, maar ik begrijp het volkomen als je één of misschien wel twee zoete lekkernijen om je eigen nek hangt. Iedereen wordt immers vrolijk van de kettinkjes van Pop Cutie!

De kettingen van Pop Cutie worden met de hand gemaakt in Denemarken. De bekende Japanse gummetjes worden voorzien van een ijzersterke coating zodat ze als ketting gedragen kunnen worden. De ketting is nikkelvrij en ongeveer 70 centimeter lang. Hij kan makkelijk zelf korter worden gemaakt, en is daarmee ‘one size fits jong en oud’. De sieraden worden geleverd in een doorzichtig bewaardoosje. Dit maakt Pop Cutie wat mij betreft extra leuk als cadeautje. De collectie is mega en bestaat uit dieren, bloemen, regenbogen, wolkjes, maar ook uit heel veel candy. En eigenlijk word ik daar het meest blij van. Hierbij dan ook de twaalf lekkerste hangertjes van Pop Cutie op een rij.

De kettingen kosten allemaal rond de 15,00.
| 1. Softijs – 2. Roze Cupcake – 3. Koekjes – 4. Oreokoekje – 5. Chocolade cupcake met kers – 6. Donut – 7. Bolletjes ijs – 8. Kleine koekjes – 9. Roze ijslolly – 10. Aardbeien shortcake – 11. Aardbeien cupcake – 12. Nog een ijslolly |
Pop Cutie

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers