Project Dollhouse maakt poppenhuizen waar ieder kind van droomt!

Poppenhuizen zijn terug van weggeweest. Afgelopen december was ik opzoek naar een poppenhuis dat ik zou kunnen omtoveren tot ons eigen muizenhuis á la het muizenhuis van Sam en Julia. Ik kwam terecht bij Project Dollhouse. Wat zij doen op poppenhuis-gebied? Alles!

Wie anno 2018 opzoek is naar een poppenhuis voor de kinderen komt vanzelf uit bij Project Dollhouse. Dit Nederlandse bedrijf is dé autoriteit op het gebied van poppenhuizen en poppenhuismeubelsin Europa. Alle producten met een hippe Scandinavische look zijn exclusief eigen ontwerp en worden met de hand gemaakt en geschilderd. Naast de poppenhuizen ‘Minthe’, ‘Emma’ en ‘Laura’, heeft Project Dollhouse zelfs een echte Boys Cave in de collectie, de ‘Jamie’. De meubels en accessoires zijn gemaakt in de schaal 1:12. Wil je liever meubeltjes in een andere schaal dan leveren ze ook maatwerk, zo wordt jouw huis of jouw poppenbedje exact zo groot of klein als gewenst. Wil je je eigen keuken in miniatuur na laten namaken? Ook dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres.

Voor ons maakten Project Dollhouse hun klassieker ‘Emma’ helemaal op maat. Wij hebben het huis ingericht met meubeltjes van het Deense Maileg en die zijn net een tikkie groter dan de schaal 1:12 waarvoor de standaard ‘Emma’ gemaakt is. Alles is dus mogelijk. Een poppenhuis is al van jou vanaf 120,00 euro. De prijzen voor meubeltjes en accessoires liggen een heel stuk lager. Bij ons is het muizenhuis een absolute hit en vanaf moment één zeer geliefd bij mijn meisjes en… hun moeder!

www.projectdollhouse.nl

Project Dollhouse

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers