Kidsproof restaurant Bruis

Restaurants waar ook de kids zich opperbest vermaken. Daar worden we allemaal blij van. En als de menukaart dan bestaat uit alleen maar gezond en superlekker eten dan is het feest meer dan compleet. Let’s go naar ’t Gooi!

Restaurant Bruis in Blaricum is een topplek voor het hele gezin. In het weekend met elkaar ergens ontbijten of lunchen klinkt vaak gezelliger dan het uiteindelijk is. Eenmaal op de place to be blijkt mijn peuter al binnen twee minuten uitgekeken op haar kleurplaat en vervolgens luisteren we alleen naar gezeur over het gebrek aan speelgoed. Restaurants die totaal ingericht zijn op het geluk van zowel ouders als kind zijn dan ook een must.

Of je nu in ’t Gooi woont of niet een bezoekje aan restaurant Bruis is altijd een goed idee. Voor jong zijn er verschillende ontdekhoeken met een treinbaan, keukentje, winkel en timmerbank. Op de bovenverdieping vind je een funfloor en de een giga tuin staat bomvol met speeltoestellen. Voor oud is het net zo goed toeven. De sfeer is laidback. Iedereen zit te kletsen, te niksen met een tijdschriftje of te werken.

Ontbijt met een klein pannetje met roerei en groenten uit de oven of warm banaan-amandelbrood, lunch met de Bruisburger met gekarameliseerde rode ui en homemade ketchup  of een pannenkoek met geitenkaas en thijmhoning en diner met de ribe-eye met bearnaisesaus of vegetarische risotto. Op de kinderkaart vind je verschillende bammetjes, een tosti van meneer croq, een superkip van de superkok en een hmmburger met dikke frieten. Het leukste gerecht is de ‘sim salade bim’. Een heuse kindersalade met meloen, ham, kikkererwten en appelmoesdressing. Yummy!

Restaurant Bruis
Deltazijde 3-01
1261 ZM Blaricum
www.restaurantbruisblaricum.nl

7 dagen per week geopend
Vanaf 10.00 ben je welkom en tot 20.30 kun je bestellen
Op maandag en dinsdag is Bruis tot 17.00 geopend

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers