Rugzakjes #2. Vandaag in de spotlights: Trixie

Omdat met een beetje fantasie de zomervakantie er bijna aankomt, wijd ik nóg een blogje aan rugzakjes. Want die zijn onmisbaar tijdens een vakantie met kinderen. Vandaag de twaalf leukste van Trixie!

Waarom een rugzakje onmisbaar is? Allereerst voor onderweg naar vakantie. Emilia en Ottilie krijgen in de auto elk hun eigen rugzakje waar hun knuffels, speelgoed en wat boekjes inzitten. En als ze dikke vette mazzel hebben ook nog een klein cadeautje om ze onderweg happy mee te houden… Tijdens de vakantie zelf neem ik de tassen mee naar restaurants gevuld met hun eigen spulletjes. Dit om ons als ouders weer happy te houden tijdens een etentje. Een nieuwe rugzak is natuurlijk al helemaal een groot cadeau. Ik overweeg om twee splinternieuwe exemplaren van Trixie te bestellen. De flamingo en het konijn!

De zwart met witte ritstrekkers zijn heel geschikt voor kleine handjes. De rugzak heeft een hoofdvak met daarin nog een insteekvak voor boekjes bijvoorbeeld. Ook vind je binnenin een naamlabel. In het voorvakje kun je ook nog kleine spulletjes kwijt. Het rugpand en de schouderbanden zijn gewatteerd voor extra draagcomfort. En met het borstriempje voorkom je afglijdende schouderbanden. Wel zo veilig!

| ééntweedrie viervijf zeszevenachtnegen tienelf twaalf |

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers