Sendra Boots! De dertien leukste modellen op een rijtje

Ben je opzoek naar nieuwe laarsjes? Dit modeseizoen mag er natuurlijk van alles. Het klassieke Chelsea model met elastiek aan de zijkant is altijd hot, dit najaar zie je ook bijzonder veel veterlaarsjes, maar ik ben gegaan voor dit coole model van Sendra. Deze en nog twaalf andere modellen van het onverwoestbare Spaanse laarzenlabel vind je vandaag in mijn blog.

Op mijn wishlist voor deze winter stonden nieuwe laarsjes. En dan specifiek een paar nieuwe Sendra Boots. Jaren geleden spotte ik deze bij onze oppas en ik vond ze meteen mega stoer. Ze zijn aan de bovenkant lekker wijd, wat bij een enkellaarsje een must is omdat dat gewoon het leukste staat in combi met een skinny jeans of jurkje. Onze hippe oppas liet de bovenste gesp los zodat ze er al helemaal super nonchalant bij liep. Sendra’s zijn prijzig, maar worden alleen maar fijner met de tijd. Het leer raakt meer doorleeft en ze gaan steeds lekkerder lopen. Dat week ik uit eigen ervaring want nummer elf heb ik al zo’n tien jaar en is ook nog steeds een favoriet paar in mijn schoenkast.

| ééntweedrieviervijf zeszevenacht negentienelf twaalf |

Sendra Boots

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers