Scotch & Soda SS18 is gearriveerd. Vandaag mijn highlights uit de collectie!

‘Long live the way you call your own’. Dit is één van de bijna filosofische quotes die Scotch & Soda dit modeseizoen meegeeft aan haar collectie. Een inspirerende zin, die gekoppeld is aan een bomvolle collectie met een verhaal. Vandaag mijn favorieten uit de lijnen voor meisjes, jongens en dames.

Scotch & Soda SS18 vertelt het verhaal met de titel ‘From Amsterdam, From Everywhere’. Dit seizoen is opgedragen aan de dappere reiziger die niet alleen de wereld, maar ook zichzelf wilt ontdekken. Voor deze reiziger is de belangrijkste medereiziger Moeder Natuur zelf. De collectie is dan ook opgebouwd rondom de verschillende stadia van licht op een dag. De zachte pasteltinten van de zonsopgang, de intens warme tinten voor het middaguur, koele indigo’s voor tijdens het vallen van de avond en vurige kleuren voor rond het kampvuur. Voor elke mood, voor elk moment van de dag vind je een kledingstuk in de collectie.

Het Amsterdamse label laat mijn hart altijd wat sneller kloppen. Ik kies de laatste seizoenen zelf meer dan eens voor Maison Scotch. De pure stoffen, de perfecte pasvorm en niet te vergeten de details. In alle kleding van Scotch & Soda vind je een kleine knipoog, een reden om blij te worden van een kledingstuk. Denk aan dat kekke printje aan de binnenkant van een jeans, of aan een geborduurd oogje op een wollen vest. Ook voor Emilia kunnen we al een twee jaar shoppen bij Scotch R’belle. Ik kies voor haar altijd basics met een twist die eindeloos te combineren zijn. Vandaag mijn favo’s voor Emilia, mijzelf én alle boys out there!

Meisjes – Scotch R’belle
| één tweedrievier vijfzes zevenachtnegen tien elftwaalf |

Jongens – Scotch Schrunk
één – twee – drie – vier – vijf – zes – zeven – acht – negen  tien – elf – twaalf |

Dames – Maison Scotch
één – twee  drie  vier – vijf – zes – zeven – acht – negen  tien – elf – twaalf |

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers