See Concept Brillen

Trendy, comfortabel en betaalbaar. Dat zijn de brillen van See Concept. Dit ultra hippe Franse merk heeft een collectie die bestaat uit zonnebrillen, leesbrillen en ‘screen brillen’.
Bepaal voor welk doel je een bril nodig hebt, kies uit één van de basic modellen en stem de kleur van het montuur af op je eigen stijl. Geen idee wat er een ‘screen bril’ is? Een ‘screen bril’ filtert met gemak 40% van het blauwe schermlicht. Zit je vaak achter een beeldscherm, dan is het super verstandig om te investeren in rustig beeld. Zet je ‘screen bril’ op tijdens het televisie kijken, het whatsappen op je telefoon of het werken op de computer. Je zult merken dat je rustiger kijkt, minder moe bent, minder wazig ziet en minder hoofdpijn hebt. Voor kids heeft See Concept naast zonnebrillen ook ‘screen brillen’ in de collectie opgenomen. Zo wordt een spelletje spelen op de ipad of een regenachtige middag Netflixen op de bank net ietsje minder schadelijk dan voorheen.

Alle brillen zijn gemaakt van hoogwaardig acryl met een ‘soft touch’ afwerking, de pootjes zijn flexibel en de prijzen liggen tussen de dertig en veertig euro. De brillen zijn onder andere verkrijgbaar via Lukx, Pomme de Jus en The little green bag.

see concept, glasses, brillen, screen protect

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers