Servies van By Ekobo zorgt voor een kleurexplosie op je tuintafel!

Alles uit Frankrijk is leuk! Dat is zo’n beetje mijn quote na onze vakantie in de Provence de afgelopen weken. Toegegeven: ik wilde nog niet naar huis en ik heb best een beetje heimwee, maar het zomerse weer maakt veel goed. En als je buiten kan eten met dit vrolijke en vriendelijke servies wordt thuis zijn alleen maar leuker. Vandaag alles over het Franse By Ekobu!

Ja echt, ik vermoei je nog even met mijn Franse vibe. Na deze week is het over. Dat beloof ik! Nu eerst nog even wat ins & outs over het mileuvriendelijke servies van By Ekobo. Ook gewoon in Nederland te vinden, dus je hoeft er niet eens de grens voor over. Het afgebeelde bamboo servies komt uit de kindercollectie, maar volgens mij mogen volwassen mensen er ook best van eten. De strakke borden, kommen en bekers zijn verkrijgbaar in een explosie aan kleuren en kunnen allemaal in de afwasmachine. Je vindt dit servies bij Big & Belg in Amsterdam of online via Amazone. De vraag is alleen: gooi je alle kleuren door elkaar of ga je voor één kleur? Lastig!

By Ekobo

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers