Sipsnap: handig, handig, handig én goed voor het milieu!

Heb jij dit ook? In onze servieskast staat één grote bak met allerlei varianten van kinderflessen. Van babyflessen tot peuterflessen. Het is een zooitje en vaak willen mijn dames ook gewoon een bekertje met een plastic rietje. Dat bij Ottilie dan weer negen van tien keer omver wordt gegooid. Met Sipsnap zijn al deze problemen in één klap verleden tijd en de wereld wordt er ook nog eens een beetje mooier van! Lees je mee?

Sipsnap heeft een uitgebreide collectie aan hoesjes die je om glazen heen kan schuiven. Er zijn varianten met een tuit die zelfs antilek is, er zijn ook varianten waar je een rietje in kan stoppen. De hoesjes zijn uiteraard 100% BPA vrij en daarmee veilig voor je kind. De hoesjes zijn klein en opvouwbaar en daardoor makkelijk op te bergen, ze mogen ook in de afwasmachine.

Sipsnap

Dus hopla: de hele bak plastic uit onze kast wordt vervangen door een paar Sipsnap hoesjes met milieuvriendelijke herbruikbare rietjes van hetzelfde merk. Ik zeg een win-winsituatie voor jou en de wereld.

| ééntweedrieviervijfzeszeven |

Sipsnap

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers