Skins Cosmetics komt naar Haarlem!

Goed nieuws! Je moet er eventjes op wachten, maar dit najaar opent er dan echt een winkel van Skins Cosmetics aan in de Zijlstraat in Haarlem. Waarom ik daar blij mee ben? Omdat Skins een uniek beauty-assortiment in huis heeft. Ik geef van vandaag de acht producten die in ieder geval al op mijn boodschappenlijstje staan! Lees je mee?

Skins Cosmetics ken ik vooral vanuit het Conservatorium Hotel in Amsterdam Zuid. De winkel is crispy clean en staat bomvol parfum-, make-up- en huidverzorgingsmerken die in Nederland niet eerder verkrijgbaar waren. Wie wordt daar nou niet extreem hebberig van? Nu er een winkel geopend wordt in Haarlem ben ik vooral blij dat ik dichtbij huis een winkel heb die Kiehl’s verkoopt. Ook kan ik hier vast wel een een nieuwe favoriete parfum scoren en wie weet stap ik ook over op een nieuwe dagcrème. Eentje met een kleine anti-age formule erin… Genoeg te shoppen dus. Dit is mijn wishlist!

| De geurkaars ‘Amber’ van Diptique – Ultra Facial Deep Moisture Balm van Kiehls – Bad- en showergel ‘Coriander’ van Kiehl’s  – Voor de meisjes de ‘All Weather Cream’ van Estelle & Tild – Een nieuwe haarborstel van Rock & Ruddle – De rokerige parfum ‘Patchouli 24’ van  Le Labo – Shampoo ‘Sycamore Fig’ van Zenology – Aesop’s ‘Camellia Nut Facial Cream’ |

Skin Cosmetics Haarlem opent in November van dit jaar. Wie niet kan wachten (begrijpelijk) of niet in de buurt woont shopt bij één van de andere vestigingen óf online.

Skins Cosmetics

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers