Van deze circuslijn van het Deense Rice wordt echt iedereen vrolijk!

Wie eenmaal de collectie van Rice ontdekt heeft, raakt verslaafd. Het melamine servies van dit merk is wereldberoemd en dat is dubbel en dwars verdiend, want álle lijnen, printjes en stijlen zijn gewoon te leuk. Wij beginnen onze Rice verzameling met deze circuslijn!

De collectie van het Deense Rice is mega, maar mijn hart gaat voornamelijk heel snel kloppen van al het servies. Het maakt mij niet uit, keramiek of melamine, echt alles wil ik hebben. Ik heb mijn online verlanglijstje dan ook drastisch uitgebreid sinds ik de afgelopen weken keer op keer de hele website afspeurde naar de leukste printjes. Voor kinderen blijft melamine het meest praktisch. Kan tegen een stootje en gaat afwasmachine in en afwasmachine uit. Met dit circusservies is het ook nog eens elke dag feest aan de eettafel!

| één tweedrie vier vijfzes zevenachtnegentien |

het Deense Rice

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers