Veilig slapen met het knusse babynest van Done by Deer

Wil je je baby tussen jullie in laten slapen maar vind je het eng? No worries, ik heb de oplossing! Dit verstelbare babynestje van Done by Deer wordt vanaf nu het knusse slaapplekje van je baby. Overal dus!

Slapen met een baby naast me is eigenlijk helemaal niets voor mij. Ik dacht altijd dat ik geen oog dicht zou doen. Angstvisioenen kreeg al ik bij het idee dat de baby onder het dekbed zou schuiven of verplet zou worden doordat ik op haar zou gaan liggen. ‘Dat nooit’, dacht ik… Maar toen Ottilie werd geboren bleek zij helaas niet zo’n schone slaapster als haar grote zus. En als je doodmoe bent, is het opeens wel een oplossing de baby tussen je in te leggen als ze daar wel slaapt. Zo heeft ze heel wat uurtjes slapend tussen ons doorgebracht. Maar echt veilig was het niet. Gelukkig zijn er mogelijkheden om dat zogenaamde co-slapen wel veilig te doen. Bijvoorbeeld door een babynest van te gebruiken!

Je kunt dit babynestje van Done by Deer gebruiken in het grote bed of op de bank, maar het is ook handig hem onderweg mee te nemen zodat je altijd en overal een bedje voor je kleintje hebt. Hij is verstelbaar, wasbaar en verkrijgbaar in verschillende te gekke prints. Bestel hem voor 79,95 via www.liefenklein.nl.

Babynest

Babynest

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers