Verantwoorde Veja gympies!

O no! In de zool van mijn witte Stan Smith gympen bleek afgelopen week een enorm gat te zitten. God know hoe dat zo gekomen is, het paar moet in elk geval vervangen worden. Maar voor welke gympen? Welk merk, welk model? Ik heb uiteindelijk een paar Veja’s besteld. Ik vertel je vandaag waarom, en tip je de twaalf leukste modellen uit de collectie!

Veja is het Franse sneakermerk dat bekend staat om zijn milieuvriendelijke productiemethoden. Opgericht in 2004 door Sébastien Kopp en Ghislain Morillion. Het label werkt uitsluitend met ecologische materialen zoals: biologisch katoen, plantaardig gelooid leer en natuurlijk rubber. Allemaal fair trade.

De ontwerpers houden zich vast aan klassieke stijlen, geïnspireerd door Braziliaanse ontwerpen uit de jaren 70. Er zijn modellen in de collectie voor grote heren en dames en kleine heren en dames. Goed voor de planeet en gemakkelijk te dragen met elke outfit. Met een paar Veja-gympen sluit jij je aan bij de groene revolutie. Oh en…. ze zitten ook nog eens mega lekker. Ook belangrijk, toch?

| ééntweedrievier vijf zeszeven achtnegen tien elf twaalf |
Veja

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers