Vind je it-bag bij O My Bag

Altijd op zoek naar de perfecte tas? Eentje die groot genoeg is om een laptop en de Vogue in mee te nemen? Of liever een kleiner exemplaar waar alleen je telefoon, portemonnee en sleutels in passen? Mijn favo tas zweeft qua voormaatje ergens tussenin. Welk model jij ook zoekt, je vindt hem sowieso in de fairtrade collectie van O My Bag. Ik tip je de acht tofste tassen!

Een tas is belangrijk, en niet zo maar één, twee, drie gevonden. Ik stel zelf dan ook torenhoge eisen aan een tas. Uiteraard moet ik een smoorverliefd zijn op het model. Hij moet praktisch zijn, maar natuurlijk ook stijlvol. Het juiste materiaal en de duurzaamheid staan dan ook nog op mijn beoordelingslijstje. Voor mij voldoen alle tassen van O My Bag aan al mijn wensen. De Fly Violet in Camel én de Ally Bag Maxi behoren inmiddels dan ook tot mijn collectie. Die laatste is momenteel mijn dagelijkse tas. Hij voldoet sowieso aan alle bovenstaande eisen en vooral het voormaat is mega handig voor een drukke mamma. Hij is net groot genoeg om naast mijn standaard spullen ook nog een luier voor Otje en een barbie voor Emilia in mee ten nemen, en toch heb ik mijn handen vrij en sleep ik geen zware tas mee.

Waarom ik echt fan ben van O My Bag? Omdat het leer van al hun producten met de tijd alleen maar mooier en mooier wordt. Het leer wordt gladder, gaat door het gebruik leven en na een paar maanden is jouw tas al authentieker dan dat hij was toen je hem aanschafte. Dat de tassen ook nog fairtrade geproduceerd zijn in India, is helemaal mooi meegenomen. Bij mij staat de ronde Luna op mijn wishlist, voor welk exemplaar ga jij? Oh, hieronder staan de hoogtepunten uit de collectie afgebeeld in de kleur camel, maar de meeste zijn ook verkrijgbaar in chique zwart.

| 1. Little Frankie – 2. Fly Violet Midi – 3. Ally Maxi – 4. Luna Bag – 5. The Lucy Classic – 6. Georgia Wild Oak – 7. The Betsy – 8. Sleazy Jane |

O My Bag

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers