Weekend inspiratie!

Yes, weekend! Bij ons wordt er deze week een perentaart gebakken, hebben we een BBQ-plan, staat een bezoek aan een bloemenplukveld op de agenda én willen we het liefst ook nog naar Artis. Misschien beetje te ambitieus. Ik trap dit weekend in ieder geval af met een kersvers moodboard vol inspiratie! Kijk je mee?

Over het algemeen vind ik mijn inspiratie voor alles dat het leven leuker maakt op Instagram. Ik volg blogjes, merken, winkels en stijliconen. Via via vind ik altijd wel weer dingen waar ik blij van word. Mijn volg-tip van dit moment is zonder twijfel de Duitse Johanna van @pinkepanki. 100% feellgood!

Zien & Lezen: de film romantische Home Again’ vind je gewoon op Pathé Thuis. Een film van de makers van ‘The Holiday’, ‘The Intern’ en It’s Complicated. Vanaf vandaag vind je op Netflix Chefs Table, Pastry. Je raadt het al: een splinternieuwe reeks afleveringen bomvol zoete gerechten. Sinds deze week ligt de nieuwste ‘JANtje’ in de winkel. Het zusje van ‘JAN Magazine’ dat speciaal gericht is op ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Lezen en t.v. kijken doe ik het liefst met een grote pot Detox Organic Green Tea, een nieuwe smaak van Clipper.

Fashion: het wordt mooi weer, maar een vestje voor de koele momenten van de dag blijft een must. Deze poederroze Des Petits Hauts en dit multicolor roze exemplaar van Maison Scotch wil ik graag in mijn kast hebben hangen. Witte gympen horen toch een beetje bij de zomer. Ik heb vorig jaar een paar gekocht waar ik nog steeds erg happy mee ben, de gympjes hieronder lijken daar erg op. Hoe leuk zijn de pins van Des Petits Hauts? Die leuken elk vestje, of canvas shopper toch enorm op! De droomtas van dit moment is deze zadeltas van Vanessa Bruno in de kleur caramel. De canvas tas met ‘Jane’ erop van Bobo Choses is helaas totaal uitverkocht, maar Dille & Kamille heeft gelukkig een klein beetje een soortgelijke tas.

Iitala blijft een favoriet merk hier in huis. Vanwege de iconische collectie én vanwege de Finse oorsprong van het merk. Mijn broertje en Finse schoonzusje wonen in Helsinki, en dat schept toch een bepaalde extra band met Iitala ;). De kanariegele waxinehouder en het zeegroene glazen doosje staan beide op mijn lange wishlist.

En ook: Ook uit Finland en hier al sinds Emilia’s verjaardag zeer geliefd speelgoed: de houten ringen van Lillagunga. Het was een prijzig cadeau, maar maakt al mijn verwachtingen dubbel en dwars waar. Ken je trouwens de knuffels van Lucky Boy Sunday al? Lekker zacht dus super aaibaar, maar ook mega decoratief in de kinderkamer. Happy weekend!

inspiratie

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers