De wereld van Tom Schamp

Niks is leuker dan uren kijken, zoeken en verhalen verzinnen in boeken. Beeldboeken zijn kinderen dan ook vaak favoriet. Omdat ik hier thuis ook zo’n speurneus heb, pikte ik ‘Het grootste beeldwoordenboek’ er bij de bieb uit en sindsdien is Tom Schamp bij ons een ware held.

Wie de boeken van Schamp openslaat belandt in een fantasiewereld bomvol kleuren, vormen, voorwerpen en woorden. Je wordt als kleine en grote lezer meteen geprikkeld om zelf verhalen te bedenken rond alle beelden en figuren. In ‘Het grootste beeldenboek’ leer je een bonte verzameling aan personages kennen. Zo maak je kennis met de vriendelijke Poes Otto, het drietal Dino, Rhino en Gino, de exotische papegaaien, zondagsschilder oom Tom Tom, professor de Vos, het gele eendje en nu vergeet ik nog de helft.

In ‘Het leukste ABC ter wereld’ leer je spelenderwijs het ABC kennen, uiteraard tel je als de beste na het lezen van ‘Tel mee’ en in het beeldenboek reis je langs de seizoenen, door de stad bij dag en nacht, door de supermarkt, langs de lucht- en scheepshaven zo weer terug naar huis. Een allesomvattend boek waarnaar je blijft kijken, en waarin je keer op keer weer nieuwe beelden ontdekt. Duik in de wereld van Tom Schamp en laat je betoveren door alles wat je ziet.

Tom schamp

Tom schamp

Tom schamp

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers