Win win win! De Jelly rugzak van Petit Monkey!

Yes! De meivakantie is voorbij en alle kids gaan weer back to school. En waarom niet geheel in stijl? Het is lente, het wordt zomer en eigenlijk hoort daar stiekem toch een bijpassende nieuwe rugtas bij, niet waar? Ik mag de allerleukste weggeven. Cool hè? Vandaag alle ins & outs!

Volgens mij beginnen tassen- en schoenen verslavingen al op jonge leeftijd. Emilia zit nu een kleine anderhalf jaar op school, en volgens haar is het tijd voor een nieuwe tas. Kijk, ik begrijp haar best. Ik heb zelf ook een kleine tassentik en die appel valt natuurlijk nooit ver van de boom. Dus wij zijn op zoek naar de perfecte tas voor mijn Miss Mia! Via www.psikhouvanjou.nl vond ik de rugzakken van Petit Monkey. En die zijn een partijtje leuk. Het goeie nieuws voor jou: de leukste tas uit de collectie kun je vanaf vandaag winnen!

Wie weet is rugtas Jelly (nummer 1 ) binnenkort dus wel van jou. De Jelly is ideaal voor kinderen tot een jaartje of zeven, de tas heeft contrasterende handvaten van katoen, verstelbare schouderbanden, een 2-way rits en een groot vak met rits aan de voorkant. Een perfect formaat rugzak voor kinderopvang, basisschool en voor op reis. Voor extra veiligheid zijn er ook nog reflecterende biezen aan de voor- en zijkanten toegevoegd.

En wat ik altijd fijn vind: de tassen van Petit Monkey zijn allemaal vriendelijk voor onze wereld. Deze kinderrugzakken zijn stuk voor stuk duurzaam, gemaakt van plastic flessen die worden gerecycled, versnipperd en tot garen gesponnen om de stof te weven. Een melkachtige coating wordt toegevoegd voor extra stevigheid. Wat je moet doen om de Jelly te winnen?

1. Ga naar https://www.instagram.com/charlottemood/
2. Volg @charlottemood 
3. Like de ‘Jelly post’
4. Tag een vriendin of vriend in de comments
5. Op moederdag maak ik de winnaar bekent!
Good luck!

| één twee drieviervijfzeszevenachtnegen tienelftwaalf |Petit Monkey

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers