Win win win! Een printable dagplanner!

Win win win!! Het school-, studie- en werkseizoen staat in de startblokken en dat betekent dat er weer een he-le-boel moet worden gepland. Eerder publiceerde ik al de weekplanner, maar het is net zo belangrijk om een duidelijke planning te maken voor de dag. Dat schept overzicht en rust. Ik geef tien keer de printable van deze dagplanner weg! Hoe je kans maakt?

Dankzij mijn werk als docent weet ik dat plannen voor leerlingen ontzettend lastig is. Vaak geeft de schoolagenda aan wat er gedurende een week allemaal moet gebeuren, maar inzicht in de aanpak ontbreekt geregeld. Er ontstaat zo een berg werk waar leerlingen in verdrinken met als resultaat dat er helemaal niks meer wordt gedaan. Deze printable dagplanner gebruik je door aan het begin van de dag (of de avond ervoor) een planning te maken. Dit kan je ook samen met je kind doen. Mijn ervaring is dat het rust geeft om alle taken in duidelijke blokken aan te geven. Er wordt afgevinkt wat voltooid is, en hup weer door naar de volgende taak.

Het voorbeeld hieronder laat een planning zien van een scholier. Het huiswerk is ingepland, maar ook het sportuurtje. Aan de rechterkant van de planner is visueel te zien hoe de tijdverdeling van deze dag eruit ziet. Een scholier ziet wanneer er iets moet gebeuren, maar ook wanneer er juist helemaal niets wordt gedaan en het tijd om te chillen is. Natuurlijk is de dagplanner  niet alleen voor schooltaken maar voor alle activiteiten. Super geschikt voor… iedereen dus!

Ok, nu wil jij weten hoe je kans maakt op één van die tien printables. Het is simpel. Volg de onderstaande spelregels en je bent in de running! De lucky bastards die winnen, ontvangen de weekplanner via de e-mail als PDF. Op zondag 10 september worden de 10 winnaars bekend gemaakt. Dit moet je doen en je maakt direct kans:

* Like de pagina Mooddot op Facebook
* Like de post over de dagplanner op Facebook
* Deel de post over de dagplanner op Facebook

printable dagplanner

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers