Win win win!! Een printable weekplanner!

Win win win!! Met deze weekplanner heb je vanaf nu in één klap overzicht in de hectische of juist ontspannen week die voor je ligt. Win de printable planner en print hem zo vaak je wilt, op elk formaat, op elke kleur en op elk papier. Hang hem op en begin met plannen. Ik geef hem tien keer weg! Hoe je kans maakt?

Waarom een printable weekplanner? Ik merk dat ik vaak wordt overvallen door een bomvolle agenda. In mijn iphone staan alle afspraken die ik, ik en de meisjes, ik en mijn man, of wij als gezin hebben, maar ik mis daarbij een visueel overzicht. Al die gekleurde stipjes zeggen mij te weinig. Met deze printable weekplanner ben ik dan ook mega blij. Ik print hem zelf voor een aantal weken uit op A4 en niet ze aan elkaar.

Als ik nu een afspraak plan, kan ik op deze manier veel beter zien hoe druk een week al is. Zo voorkom ik dat ik mijn week te vol plan. De planner heeft voor mij meer rust gecreëerd, omdat ik nu een duidelijk overzicht heb. Bovendien is even snel in je agenda kijken zonder je iphone te hoeven pakken ook behoorlijk relaxt. Dag na dag ben ik toch bezig mijn iphonegebruik te beperken. Als je voor je agenda niet op je telefoon hoeft te kijken, scheelt dat zeker een boel prikkels van gemiste oproepen en berichtjes.

Ok, nu wil jij natuurlijk weten hoe je kans maakt op één van die tien printables. Het is simpel. Volg de onderstaande spelregels en je bent in de running! De lucky bastards die winnen, ontvangen de weekplanner via de e-mail als PDF. Op zondag 13 augustus worden de 10 winnaars bekend gemaakt. Dit moet je doen en je maakt direct kans:

* Volg Mooddot op Facebook
* Like de post over de weekplanner op Facebook

weekplanner printable

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers