Wonderfeel Festival

Op landgoed Schaep en Burgh in ’s-Graveland bezoek je 20, 21 en 22  juli voor de vierde keer het festival Wonderfeel. Een festival in het teken van klassieke muziek met een vleugje jazz. Ruim 250 musici verrassen je tijdens één van de 100 concerten op verschillende podia. Plof neer op een luie zitzak onder de bomen of een picknickkleedje in het gras. Geniet van de happen en drankjes die er in de rollende keukens te vinden zijn. Oh en de kids gaan zeker mee. Waarom?

Elke Wonderfeel festivaldag is er tussen 12.00 en 18.00 een heus kinderprogramma. Zo is er de voorstelling ‘Het strijkkwartet van meneer Sax’ en eentje naar het boek van Jan Terlouw genaamd ‘De koning van Katoren’. Kunnen alle kinderen vanaf vier jaar fotogrammen maken, is er een dirigent die met de kinderen muziek maakt en zingt, kunnen ze op zoek naar waterbeestjes, is er een poppenkast en nog veel meer… Een muzikaal uitje voor grote en kleine meneren en mevrouwen dus. Kijk voor alle info op www.wonderfeel.nl.

Tot slot: zes klassieke cd’s voor kinderen, om een beetje in de mood te komen.

| 1. Er was eens… – 2. Een Midzomernachtdroom – 3. Baby Mozart – 4. Piano Classics for Kids – 5. Baby Beethoven – 6. Klassik Hits for Kids |

Kidsclassicmusic

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers