Wonderfeel Festival

Op landgoed Schaep en Burgh in ’s-Graveland bezoek je 22, 23 en 24  juli voor de tweede keer het festival Wonderfeel. Een festival in het teken van klassieke muziek met een vleugje jazz. Ruim 250 musici verrassen je tijdens één van de 100 concerten op verschillende podia. Plof neer op een luie zitzak onder de bomen of een picknickkleedje in het gras. Geniet van de happen en drankjes die er in de rollende keukens te vinden zijn. Oh en de kids gaan zeker mee. Waarom?

Elke festivaldag is er tussen 12.00 en 17.00 een heus kinderprogramma. Zo is er de voorstelling Een dag met Bach, kunnen alle kinderen meebouwen aan een reuzenknikkerbaan, zijn er muziekinstrumenten te knutselen gerecycled materiaal, kunnen ze op zoek naar waterbeestjes en kijken ze Tom & Jerry maar dan met live muziek en nog veel meer… Een muzikaal uitje voor grote en kleine meneren en mevrouwen dus. Kijk voor alle info op www.wonderfeel.nl.

Tot slot: zes klassieke cd’s voor kinderen, om een beetje in de mood te komen.

| 1. Er was eens… – 2. Een Midzomernachtdroom – 3. Baby Mozart – 4. Piano Classics for Kids – 5. Baby Beethoven – 6. Klassik Hits for Kids |

Kidsclassicmusic

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers